Leírás
Termelői repcekrémméz. Nem hőkezelt természetes méz, így a beltartalmi értékek, az íz és aromaanyagok megőrzése garantált. A repceméz magas szőlőcukor tartalma okán rövid idő alatt elveszti folyékony állagát. A könnyebb felhasználhatóság okán a repcemézet krémesítjük. Nem veszünk el belőle semmit, nem adunk hozza semmit és ami a legfontosabb nem melegítjük. A folyamat abból áll, hogy a közvetlenül a kristályosodás megindulása előtt egy speciális keverőszárral ellátott saválló acél tartályban megfelelő sebességgel meghatározott időnként megtörténik a méz keverése. A keverést addig szükséges végezni amíg a repceméz kikristályosodása be nem fejeződik. A teljes folyamat végén egy kenhető, nagyon finom szemcsékben kristályosodó krémállagú mézet kapunk. Amennyiben meg szeretné vásárolni a terméket megteheti személyesen telephelyünkön, hívjon telefonon, írjon e-mailt, vagy keressen bennünket a Dél-Alföldi régió vásáraiban.